Sarge groeit elke dag wel een beetje!  Soms komen we beneden na de nacht, en dan komt ze dus enthousiast begroeten, en dan heb ik vaak het idee dat ze over de nacht weer wat gegroeid is. Ik weet nog steeds niet of dat nu een hersenspinsel is, maar alle buren zeggen het ook te zien...

Sarge 16 weken. En voor het eerst ventjes op het strand.

 

 

In het "Heerhugowaardse bos"

 

 

 5 maanden.

In het bos lopen we een rondje. dat is een wandelingetje van ongeveer een half uurtje. Ik ben dol op andere hondjes. Vooral de kleinere die niet zo keffen en willen spelen. De grote honden vind ik vaak wel een beetje eng... Dan ga ik meteen op mijn rug liggen of naar mijn baas toe.

Verder vind ik het heerlijk om uit modderplassen te drinken. Mijn vrouwtje kan dan boos worden wat ze wil, maar ik doe het lekker toch. het Waardse bos is sowieso 1 grote prut-sloot. Maar dat vind ik echt niet erg hoor! Ik vind het heerlijk om vies te worden. Mijn vrouwtje alleen wat minder! Hahahha!

 

Hier speelt Sarge met Sjef. Sjef is een heel beruchte Chow Chow in de buurt, omdat het bepaald geen lieverdje is voor vreemde mensen en honden. Er is al een krantenjongen gegrepen, en laatst ook een familielid van de baasjes van Sjef. Het is eigenlijk een hond met een gebruiksaanwijzing. iedereen staat dus ook totaal perplex dat Sarge de grote vriendin van Sjef is! Die twee kunnen het heel goed vinden met elkaar. Altijd stoeien ......

 

De speeltjes van Sarge gaan niet altijd even lang mee. (begrijpelijk). Dit hieronder was een soort frisbee. Een rond touw, met daartussen een nylon stuk doek dat als frisbee diend. Sarge kreeg het ding, en binnen een kwartier lag het helemaal aan gort!

 

Dus als er nog mensen zijn die iets "bordeauxdog-proof" weten? ja, de kauwtouwen, maar daar heeft ze er al twee van...

 

 

Van slopen word je moe....

 

 

Hier ben ik een half jaar en net wakker. Als je goed kijkt zie je twee kale plekjes op mijn voorpoten. Ik ben namelijk pas onder narcose geweest omdat 1 van mijn voorste hoektanden getrokken moest worden. Dit was een melktandje dat er maar niet uit wilde, en de volwassen tand zat er al 3 weken precies voor. Dus ik had een heel stoer dubbel gebitje op die plek! Maar natuurlijk moest de melktand eruit. hij zat zo strak tegen de nieuwe volwassen tand, dat het vuil ertussen niet weg kon. En tja, dan krijg je rotte tanden, en dan zou ik in de toekomst een aangetaste hoektand overhouden. dat is niet de bedoeling.

 

De fokker van Sarge stuurde mij nog een foto van Sarge's moeder Bonita op de leeftijd van Sarge nu.... Ik heb het vermoeden dat Sarge heel veel op Bonita van de Weelsedijkhoeve gaat lijkt als ze volwassen is!

 

Bonita. Sarge's mama.

hierboven een insert van mama Bonita op dezelfde leeftijd als Sarge nu is.