(23 juni 2007-23 juni 2008)

Helaas is Sarge weer erg aan het tobben met haar elleboogdysplasie. Ze heeft in dit jaar niet veel kunnen doen aan uitjes en wandelingen, want ze heeft al twee keer een pijnstillend/ontstekingsremmende kuur moeten ondergaan. Hopelijk gaat het eerdaags beter. ze is nu, eind november 2008, net weer een paar dagen van haar tweede keer pillen af. Hopelijk gaat het beter. Ik heb een paar potten Amiqure besteld, een middel dat goed is voor gewrichten, en hopelijk gaat dat preventief goed helpen. Jullie horen het...

evengoed wat foto's, waarvan de laatsten met onze nieuwe camera.

Ze heeft in elk geval een mooie nieuwe halsband van Spaans handgemaakt leer met koperen beslag. Erg traditioneel voor dit soort honden. En ik zeg het wel zelf, maar het staat haar prachtig! trouwens, ik zeg het niet alleen zelf, want de opmerkingen zijn niet van de lucht! Iedereen vind haar halsband mooi.

We zijn hier trouwens op de camping waar mijn ouders een stacaravan hebben. Chance was er ook, en kreeg het helaas te verduren van mijn zusje. Mijn zusje Lisa Rose gaat sinds kort op de skeelers, en moest Chance even belachelijk maken door een kniebeschermer op haar kop te doen... En tja, Chance pikt gewoon alles.... Whahahha! Moeten jullie ook niet een beetje aan een Duitse soldaat denken?

 

Sarge snapt er niets van! Whaha!

De allereerste foto's met de nieuwe camera zijn uiteraard van Sarge! Je zou de foto's moeten zien in de niet aan webformaat aangepaste kwaliteit. Spatzuiver. Maar wel een erg professioneel toestel hoor. Vrouwtje moet echt op cursus!

Je kan het een beetje aan haar lippen zien op de foto, ze was aan het grommen naar dat "grote enge zwarte ding"

"Wat is dat toch voor maf groot zwart apparaat met zo'n groot "oog"

Gelukkig went Sarge snel aan de camera, en vind ze hem al snel interessant, vooral dat "piepje" als er afgedrukt word...Daar ging haar kop scheef van!

Ondanks dat het al weer een paar maandjes terug was na een pillenkuur tegen de ED, kreeg Sarge na dit tripje met Eddie naar het Geestmerambacht toch weer last. Dit was overigens weer de eerste keer weer even rennen, en bovendien een kort tripje, maar helaas dus toch weer last... Tja, evengoed die dag wel erge lol gehad!

Monster van Loch Ness? Ow nee! Het is gelukkig Eddie maar! Hahaha!

Een rustig tripje konden we gelukkig wel maken, en we zijn naar Tiel geweest. We waren daar al eerder bij Irene, die een caviaopvang heeft. Irene heeft 4 dochters en een zoon, dus volle bak, en ook aandacht genoeg dus voor Sarge!

Sommige aandacht is misschien wat minder leuk... Hahahha! Ach ik trek dit wel weer...

Irene  redt me wel!

Sarge kan altijd zo lekker smerig op botjes kauwen. GETVER! (nov 2007)

weer lekker struinen in het bos. (feb 2008)

effe ruiken of dit nu wel en hond is...

Eddie was in januari 2008 ook weer te logeren! Heerlijk slapen zo...

Tweede paasdag (maart 2008) waren we bij wouter en Priscilla. Daar waren ook Fam. Praat. (Allard, Marisol en dochtertje Luna)

Allard met Sarge

Eddie met haar papa Wouter
:)

Natuurlijk WEER zoenen met Priscilla!

Sarge met Luna (dochtertje van Allard en Marisol)

alle twee tong uitsteken

Ook was er in maart 2008 weer de jaarlijkse Basset Hound wandeling, waarbij Sarge ook altijd mee mag met beste vriendin Eddie.

Vrouwtje heeft zelf een hekel aan op de foto staan, dus ik poseer vaak met het vrouwtje van Eddie.

Zit Eddie hier nu ook tussen? Ik weet het niet meer hoor.... :)

Hey! Een lief klein puppie! Effe sniffen hoor.

nog wat losse foto's van her en der begin 2008: