(juni 2008-juni 2009)

Gelukkig gaat alles tot nu toe weer zo goed als maar kan met Sarge haar ED en HD. Heel soms heeft ze wel eens dat met een rare draai haar heup even een optater krijgt en de banden oprekken, maar na een minuutje even manken en een massage van vrouwtje gaat ze gewoon weer als een speer! Als je niet zou weten dat ze HD en ED heeft dan merkte je er niets van. Even afkloppen natuurlijk, maar tot nu toe kan ze weer gewoon hond zijn, en zoals je op de volgende foto's kunt zien is ze erg fanatiek! Misschien denk je nu: "zou je je hond uit voorzorg niet rustig houden met die gewrichten?" Ik veroordeel niemand die dat zegt of denkt, maar ik laat mijn hond liever een leuk leven leiden met af en toe wat pillen, dan dat ze als een kasplantje maar binnen zit en aan de lijn moet in een bos. En uiteraard houd ik natuurlijk wel rekening met haar botten, alleen draait niet alles daarom.

Tot mijn verbazing kwam ik er achter dat ik dit jaar weinig gefotografeerd heb. Of ik moet nog ergens foto's tegenkomen, maar ben bang van niet!

Kerst 2008:

We vierden tweede kerstdag dit jaar bij Wouter en Priscilla. Natuurlijk weer lekker ravotten met mijn beste maatje Eddie:

Eddie kijkt even in de cameratas om te kijken "of er nog wat te halen"valt :)

Ook de mama van Eddie, Priscilla, moet altijd even uitgebreid afgelebberd en geknuffeld worden.

Arme Eddie..... de afgeritste capuchon van Priscilla haar jas is hier op haar kop gezet, en Eddie en Sarge snappen daar uiteraard helemaal niets van.

 

Mei 2009: Wandelen met Eddie en onze bazen in de Schoorlse duinen.