Onze Sarge is 23 juni 2004 geboren In Moerdijk (onder Rotterdam) Bij Bordeauxdog Kennel "van de Weelsedijkhoeve". Ze kwam uit een nest van maar liefst 12 doggies, waarvan 8 teefjes en 4 reutjes.

http://home.planet.nl/~wal01570/ 

Mijn mama is Bonita van de Weelsedijkhoeve, Helaas inmiddels overleden, en heeft heel veel shows gedaan waarbij ze "uitmuntend"scoorde. Zij is ook jeugdwinnaar geweest op de Winner 2001. ( Hieronder zie je mijn mama Bonita met mij ergens tussen mijn broers en zussen.)

Mijn papa heet "Spike von der Villa Kunterbunt", en is van een Franse Kennel : Les Molosses De La Presqu'Óle. Papa Spike is als showhond zeer bekend! Hij is Frans clubkampioen, hij is Luxemburgs, Frans en Belgisch kampioen. Ook zijn HD uitslag is perfect. HD-A. Hier kan je, als je een beetje goed in Frans kent, meer over Spike vinden: 

http://www.la-presquile.fr/

Hier in elk geval een foto:

We waren net op vakantie geweest naar Canada, en een paar lange dagen later, op een woensdag, dat weet ik nog, mochten we Sarge komen halen. Na lang in de file te hebben gestaan en heel zenuwachtig kwamen we aan in Moerdijk. Helemaal de camera vergeten! Balen! Tja, zenuwen he... Eenmaal binnen konden we onze ogen niet geloven! wat waren de pups toch groot geworden... Omdat wij naar Canada waren hebben we niet zelf een uiteindelijke keuze kunnen maken over welke pup wij zouden krijgen. We hebben vertrouwd op de fokker. We konden immers niet vragen of iedere koper even konden wachten met kiezen tot wij terug waren uit Canada. Bijna alle pups lagen te doezelen, op een stuk of vier na. Patrick steekt zijn  hand in de puppenbak, en een pup begint als enige dolenthousiast aan zijn hand te likken! Drie maal raden wie dat was... Onze Sarge! Soms geloof ik echt in voorbestemming!

Hieronder Sarge toen we net een paar minuutjes thuis waren. Acht weekjes jong dus.

Hier een dag later op schoot bij "de baas"

Sarge al weer 11 weken.