Sarge haar grootste vriendin:

EDDIE!!!!!!!!!!

Eddie is in januari 2006 bij onze beste vrienden komen wonen en is meteen dikke maatjes met Sarge geworden.

inmiddels 2007 en al een stuk groter! hier een verslag van een logeerpartij van Eddie bij ons:

Logeren

 

Baloe

Ook wel "baloe-tje", want erg groot is hij niet. Al denkt hij wel dat hij iedereen kan hebben!

Balou is een beetje een ouwetje af en toe, want hij gromt best vaak naar Sarge. Maar ja, Sarge is ook wel een vrijdoos, en wil altijd spelen. Daar is Balou gewoon niet altijd van gediend.

Sjef

Dan nog Sjef. Sjef de waakse Chow Chow. Er hangt een bordje op het hek van de eigenaren van Sjef met "ik waak voor mijn baas! " dit geheel terecht, want hij heeft al eens een eigenwijze krantenjongen te pakken gehad, en ook een aantal honden die niet aan de riem liepen... Hij is dus een zeer waakse en dominante hond. Maar hij is echt helemaal verliefd op Sarge, en speelt heel graag met haar. Binnen no-time is hij bekaf, want hij speelt dus bijna nooit met andere honden.... En dan die dikke vacht! Wauw... Mooie hond hoor.

Robbie

Naast ons wonen nog twee honden. De een is een Australische terriėr, en de ander is een een Heidewachtel. Beide zijn teefjes, en Sarge kan het met elke hond wel vinden hoor, maar niet elke hond is zo gecharmeerd van die grote lompe pup van ons! Maar als pup zijnde kon Robbie, de Australische Terriėr, het wel vinden met Sarge inmiddels is Robbie te klein voor Sarge en is ze zeer onderdanig. Sarge kijkt daardoor niet echt meer naar haar om maar vriendjes zijn het wel hoor!De Heidewachtel waar ik het over had is een beetje een zenuwachtig type en heb ik eigenlijk nooit op de foto gezet.  Ze speelt niet met Sarge. Maar ze is ook niet zo'n speels type... Ze gaat Sarge, en elke andere hond, het liefst uit de weg....

Happy

Als een grote wervelwind spelen hieronder dus Sarge en Happy! Als die elkaar tegenkomen dan moet je maken dat je uit de buurt komt, want die twee zien alleen elkaar nog maar, en voor je het weet word je ondersteboven geduwd door een kluwen hond die tegen je aan botst. Happy is een chocolade kleurige Labrador teefje.

Happy is ook een keer hier een dagje in huis geweest. En dat was dus de hele dag door onafgebroken rollebollen! Jeetje wat kunnen die twee het toch leuk vinden met elkaar! Ik heb ze een paar keer echt even uit elkaar gehaald, want die hadden geen rust meer! Stom, ik heb niet eens foto“s daarvan!

Choco

En dit is Choco! Ja ja, het stikt hier in de buurt van de labradors. Whahaha! Maar dat geeft niet, want die willen heel vaak erg veel ravotten. En Choco, een bruine labrador reu, vind dat ook wel heel erg leuk dus.

 

Alle buurtkinderen

Sarge heeft natuurlijk ook veel mensenvriendjes! Hoe meer koekjes,soepstengels, krentenbollen en fruit zij eten hoe beter! (kan ik altijd proberen te bedelen...)

 

Chance & Noa

Chance en Noa zijn de hondjes van mijn zusje Rose. Zij hebben ook een eigen site: http://chance.mijnhond.nl/