Eddie is uit logeren bij Sarge!

Dolle pret!

De mama en papa van Eddie zijn lekker twee weken naar Mexico, en daarom is Edje Bassetje nu lekker hier aan het vakantie vieren! Ze vermaakt zich prima! De eerste nacht en dag was ze een beetje uit haar hum. De eerste nacht heeft ze behoorlijk gehuild en geblaft, en de dag die daarop volgde heeft ze slecht gegeten. Maar daarna ging alles prima! Slaapt prima en eet ook goed. Ze vermaakt zich echt op en top, en kan Sarge niet met rust laten.... Dat gaat maar door met spelen.

Wel is het voor mijzelf even wennen. Eddie is toch wel even een heel andere hond dan mijn goed luisterende Sarge! Whahahah! Ik kan er zelf niet zo aan wennen dat eigen willetje en niet luisteren, maar aan de andere kant heeft het echt zijn charmes! Vooral de manier waarop ze aandacht trekt is super! Zo'n uitdagend basset-blafje en haar voorpootjes op de grond. Dat kan je toch niet weerstaan? En dan dat koppie van haar als je haar naar haar matje stuurt als wij gaan eten.... er is niets ter wereld wat dan zo verontwaardigd kan kijken als een Basset denk ik... Hahahahah!

Ze is een keer stout geweest... Maar ja, dat was een beetje mijn eigen stomme schuld. Moet ik mijn troep maar opbergen! Ik moest naar de tandarts, en was vergeten om Eddie in de voorhal te doen. Dus ze was gewoon in huis. Toen ik thuis kwam had ze mijn pakje shag van de tafel gepakt en heeft ze perfect egaal door het hele huis gestrooid. Het lege pakje zelf lag op haar matje..... Gelukkig had ze niets opgegeten, want nadat ik alles had opgeveegd had ik het hele pakje bij elkaar. was een nieuw pakje en was nog maar 1 shaggie van gerold, dus de inhoud kon ik goed schatten. Voor de zekerheid wel even de DA gebeld of een kleine hoeveelheid shag kwaad kan, maar die stelde mij gerust. Ik moest een paar sneeŽn brood voeren zodat het eventueel binnengekregen shag sneller het maag-darmkanaal uit was...  Dus die boef heeft na haar streek nog profijt gehad ook! Voelde dus wel een beetje dubbel voor mij... Whahahah! Maar ik was allang blij dat er niets aan de hand was met Eddie. Ze heeft er dus ook geen last meer van gehad. Phew!

verder hebben de dames met zijn tweeŽn nog wel wat schade aangericht aan de knuffeltjes van Eddie. Ze doen vaak de "tug-of-war" met de knuffels van Eddie, dus er zitten in alle drie de knuffels van Eddie een paar oorlogswondjes. Ik moet dus nog even voor "berendokter" gaan spelen dit weekend. (Sorry Woutje en Prisje!!!!!)

Vandaag was het heerlijk weer en zijn we weer twee uur lang naar het bos geweest. Helaas mijn camera niet mee... GRRRR! Dat was echt balen, want die twee hebben toch gespeeld in een grote groep honden! Ze waren niet meer te herkennen door de bagger die hen bedekte.. Vooral Sarge was echt gewoon GOOR! Die lag dus languit in de modder uit te hijgen van een speelpartij. Tja, die dacht ook: Lekker koel in die blubber....

Honden zijn heerlijk!!!!

 

Hier achter het klimduin in Heiloo :

Hier lekker  ravotten in huis

Van ravotten word je moe, Dit zijn de liefste plaatjes die ik ooit maakte! Hoog "agossie!"-gehalte...!

 

lekker op stap in het Weardse bos! heel veel vriendjes!

Groter dan Sarge? Dat kan toch bijna niet? Tjeezzzzzzzzz!

Laat maar los hoor, ik eet dat piepbeestje heus niet op... Ik heb al gegeten vanmorgen....