(Juni 2009 - juni 2010)

Sarge gaat erg nog steeds goed wat haar gewrichten betreft, dus wat dat betreft niets te melden. Zoals je op de volgende foto's kunt zien vermaakt ze zich prima!

juli 2009

WATERBALLONNEN!!!!!

Sarge is echt helemaal leip van waterballonnen! Hoe bang ze is van een sloot of een regenplas, ze doet een moord voor waterballonnen! hier de resultaten van een hete dag in de zomer:

hier wat foto's van de onmogelijke plaatsen en houdingen waarin Sarge graag en vaak slaapt.

 

Hier slaapt ze op de nieuw geleverde douchecabine die even de woonkamer lag :)

hier slaapt ze lief op haar eigen pootje

Wij hebben in de woonkamer soms een doosje staan waar we het oud papier in doen. Zoals je inmiddels wel weet is Sarge nogal gek van slopen. (Gelukkig wel de dingen die van mij gesloopt mogen worden, dus geen meubels ed.) Tegenwoordig is het de sport om de kartonnen doosjes die ik weggooi uit de papierdoos te stelen en deze dan heerlijk te verscheuren. En natuurlijk ruimt zij dat niet zelf op...... Zucht!

 

Het koophuis naast ons wordt op dit moment verhuurt, en daar wonen nu een stel met twee kinderen. Femke en Carlijn. Vooral Carlijn is helemaal gek van Sarge en laat dat dus vaak merken. Sarge vind alles allang best....

 

gewoon een mooi portret...

17 december: Sarge wilde niet graag stil zitten voor deze foto, Want ze is gek op sneeuw! Wat een pracht en praal vandaag met dit pak sneeuw, hopelijk is het morgen weer zo mooi, want dan heb ik even wat meer tijd om plaatjes te schieten.

18 december: Weer mooie sneeuwplaatjes....

eerste kerstdag waren we bij mijn ouders (Catinka), en daar waren mijn beide zussen en aanhang ook. Mijn oudste zus heeft twee dochters en een zoon. Max en Bo, de tweeling, en Jaymie de jongste van tweeenhalf. Jaymie is nogal gek van dieren, dus moest even op de foto met Sarge.

Ook even met Max en Bo:

Mijn jongste zusje Lisa-Rose, had ook haar hondjes Chance en Noa mee (zie "vrienden pagina"). Ik had nog geen foto van alle drie samen, dus dat hebben we dan maar even gedaan. Het vervelende van dierenfotografie is dat hoe meer dieren je moet fotograferen, hoe moeilijker dat wordt! Zoals je onder kunt zien staat ze er op geen enkele foto perfect op.... Maar ja, het blijven dieren, dus van mij hoeft dat niet! Het kan zelfs erg comisch zijn! Kijk maar eens naar de foto van kleine Noa die haar tong net uitsteekt....

Noa "haalt haar neus op" voor foto's..

Gisteren, 29 december, heeft vrouwtje bij de unox soepen "de muts van '63" gescoord... Was ik weer blij mee.....

Niet schrikken bij de volgende foto! Sarge heeft een muilkorf, eigenlijk niet een korf maar een "snuitje". Uiteraard niet omdat ze bijt, maar omdat ze ontiegelijk veel sneeuw eet! En niet alleen mooie witte sneeuw, nee natuurlijk ook de vieze van het spatbord gevallen gepekelde troep. Ze heeft al drie keer het huis ondergekotst, en dat lijkt me niet gezond! Ik had al eerder een "snuitje" willen kopen, maar ja uiteraard wordt Sarge dan door iedereen gemeden. Ze is dan natuurlijk door elk onwetend persoon natuurlijk meteen de valse hond. Ik baal ervan, maar als je de foto ziet zie je dat Sarge er nog meer van baalt. Helaas kan het echt niet anders! Ik hoop nu ook eigenlijk echt op een goede dooi. (sorry elfsteden-aanhangers!)

 

Nu weer even een leuker kiekje, Wederom een van Sarge haar sterkste staaltjes: op vreemde manieren en plekken slapen:

Ik heb al eens gemeld dat Sarge graag boodschappen naar huis draagt. Ik had hier eigenlijk nog nooit foto's van gemaakt, dus dat werd wel eens tijd dacht ik zo. Sarge draagt dus heel fanatiek de boodschappen van de AH naar huis. Dit Albert Heintje is een kleine supermarkt die ongeveer een kilometer bij ons vandaan ligt, en de weg erheen gaat door een parkje. Een mooi stukje lopen dus. Normaal is Sarge best dominant naar andere honden, dus als ze honden tegenkomt moet ze altijd even chagrijnig reageren, maar op de terugweg gunt ze niets of niemand een blik waardig met har serieuze taak van het "tas dragen". :) Ik blijf het zelf altijd wonderbaarlijk vinden!

Sarge in park.

Sarge voor het bruggetje dat het park uit leidt en al dicht bij ons huis is.

Net over het bruggetje is een weg, waar Sarge altijd netjes wacht tot ik zeg dat ze over mag steken.

Thuis in de straat! De laatste foto van deze serie.

Sarge moet altijd laten weten dat ze er is,meestal door iets mafs te doen.Dit keer besloot ze lekker een uur lang op mijn voet te slapen. :)

Tja, als je vissies aan het kijken bent kan de baas je natuurlijk best tegelijk even onder je kin kriebelen!

Maart 2010

Aangezien Vriend in ons leven is gekomen doet Sarge natuurlijk heel veel samen met hem. Vanaf deze leeftijd is het dan ook voor u als bezoeker raadzaam om vanaf het begin van Vriend zijn pagina's ook daar te kijken voor foto's van Sarge. Ik heb ervaren dat het een beetje moeilijk is te splitsen tussen onze hartediefjes, maar mooie foto's van Sarge alleen zal ik natuurlijk (ook) op haar eigen pagina's plaatsen. Waarschijnlijk dus ook wat dubbele foto's.

Hieronder foto's van het strandbezoek in maart. Een prachtige dag, met een paar gekke bekken van Sarge!

Wil jij dit in het donker tegenkomen? :)

6 mei 2010:

Vandaag ben ik naar Hilversum gegaan om daar een tattoo te laten zetten van mijn lieve Sarge. Zo is ze voor altijd bij me! Ik ben speciaal naar Hilversum gegaan voor dit portret omdat daar een, in mijn ogen, wereldartieste zit in portret tattoos. Haar naam is Bianca Verweij, en is vrij bekend in de tattoo wereld door een aantal afleveringen op tv van de serie "tattoos en Piercings" Hier kon ik haar eigenlijk niet eens van, maar heb bij Google gezocht onder "portretten+tattoo" en dan de optie "afbeeldingen". Wat er toen allemaal in beeld kwam, en wat ik dan prachtig vond kwam ik telkens op haar werk uit! Later hoorde ik pas van de Serie op tv. Dat ze door de tv optredens een wachtlijst kreeg van ongeveer anderhalf jaar maakte mij niet uit! Ik wacht graag op een mooie tattoo. Eigenlijk had ik een afspraak voor september dit jaar, wat inderdaad bijna anderhalf jaar wachten had betekend, maar doordat er iemand uitviel die door een revalidatieproces van een herniaoperatie graag ongeveer een half jaar later wilde kon ik dus ruilen met deze persoon! Vette mazzel dus! (uiteraard wel beterschap gewenst voor deze persoon!) Overigens hier de link naar Bianca's tattoosolution.

Bij deze wil ik Bianca heel erg bedanken voor de mooie tattoo, en ik zie je over anderhalf jaar weer voor eenzelfde portret van onze "Vriend"! In dit geval dus een gewenste wachtlijst voor mij, want dan is Vriend een beetje uitgegroeid en heeft ie zijn volwassen koppie!

de ruwe schetsen:

het origineel

de ruwe schets op mijzelf :) en over de helft tijden een rook/beweeg/koffiepauze:

Bianca aan het werk

Het eindresultaat:

Ik wil mijn lieve zussie Rose bedanken dat ze gezellig mee was en de foto's heeft gemaakt! Top zusje! Onwijs gezellig!

WK zuid Afrika juni/juli 2010

12 juni zijn deze foto's gemaakt, zo'n tien dagen voor Sarge haar zesde verjaardag. wil dus nog even een leuke afsluiter neerzetten op deze pagina. Natuurlijk staan de foto's ook op Vriend zijn pagina's.

Heb zo'n vermoeden dat Sarge niet zo blij is met haar versieringen... :)

verder kijken? Ga naar de nieuwe pagina: Sarge 6 tot 7 jaar