14 december 2010 -14 december 2011

9 januari 2011

Vandaag lekker een rondje Geestmerambacht geweest. Dat is een mooi meer waar je na de zomer ook met de honden mag. Normaal is het een badplaats, en bij sommige mensen gaat er misschien een belletje rinkelen als ik zeg dat daar het "Indian Summer festival" wordt gehouden? Nou ja, in elk geval: een erg leuke plaats voor de doggies!

Schuddende doggen: Altijd leuke foto's!

"King of the Hill!"

Sarge zoekt het liefst de kleinste en modderigste poeltjes op.

10 januari 2011

Sarge lag heerlijk tegen Vriend aan te kroelen. Allebei waren ze lekker duf.

Vriend gapen, Sarge likken....

23 januari 2011

Vriend had even een gekke bui! We zaten lekker aan de koffie,s'ochtends, en ik rekte me uitgebreid uit. Hierbij maakte ik blijkbaar een maf geluid, en op sommige geluiden reageert Vriend heel sterk. Springt ie zo op schoot! Maf!!!! Normaal mag hij natuurlijk niet op de bank...

1 februari 2011

Vriend is gecastreerd. Er was al een paar weken geen land met hem te bezeilen, en hij werd echt ronduit asociaal in sommige situaties. Nu hopen we dat hij hierdoor ietsjes rustiger wordt. Overigens was dit geen hoofdreden voor castratie hoor. Ik weet heus wel dat een pubertijd wel weer over gaat bij hondjes. Maar ik zit niet te wachten op ongelukjes met andere honden. Er zijn al genoeg fokkers op de wereld, dat laat ik wel aan hen over. 

Maar goed, Ik haalde Vriend in de middag weer op, en toen kwam de assistente naar me toe met een camera. Ze zei dat ze zo'n grappige foto had gemaakt! Hier ligt Vriendje dus op zijn kop op de operatietafel. Haaha!

Alles in natuurlijk goed gegaan. Dat ik hem meenam was hij nog behoorlijk wankel van de narcose, en dat gaf een beetje gemixt gevoel. Aan de ene kant een heel erg komisch gezicht, dat gezwalk, maar natuurlijk ook een beetje zielig! Ik was hoe dan ook erg blij dat hij weer mee ging. Ik vind het maar niks als ik een van mijn "kids" moet achterlaten! Bleh!

Vriend was de dag van de operatie natuurlijk duf, maar eigenlijk was er meteen daarna al niets meer te merken. Gewoon weer lekker de Vriend zoals hij was. Ik ben benieuwd of in de aankomende weken er iets gaat veranderen.

3 februari 2011

Even lekker bij de baas geaaid worden. Hij was hier even lekker sloom. Zijn oogjes vielen echt dicht, en zijn koppie echt op schoot, wat eigenlijk niets is voor Vriend. Er zit eigenlijk geen rust in zijn kont! Ik ga er niet vanuit dat een castratie zo snel effect heeft, dus ik hou het maar op een unicum. :)

15 februari 2011

Vriend vond het blijkbaar gezelliger ACHTER de bank dan VOOR de bank?

April  2011

Vriend is geslaagd voor de "Vervolg 1" cursus! met vlag en wimpel! Onderstaande foto staat ook op zijn certificaat. zijn cijfers:

                                           

 

                                                "Voet":10

Links/rechts volgen: 9,5

"sta": 10

Sta en wacht: 9

Af en blijf op afstand: 8

Af en blijf uit zicht: 10

Los volgen: 10

Commando's op handgebaren: 10

Plat liggen ("dood"): 10

 

 

 

 

 

 

3 April 2011

Ja ja, we kunnen weer in de tuin met dat mooie weer! En Vriend maakt er weer een (bloem)potje van! Hahaha!

Ik had nog twee lege hangpotten staan bij de garagedeur buiten.... Hierin stond een klein laagje water, en daar moest Vriend natuurlijk van drinken.... Vandaar dus dit als resultaat! Op dit soort momenten weet je meteen weer waarom je honden hebt.

 

15 april 2011

Vriendje moest natuurlijk weer zijn neus ergens in steken waar deze niet thuis hoort. Blijkbaar niets geleerd van de plantenpot hierboven. Dit keer moest hij per se zijn neus in een emmer met sloopafval steken met voornamelijk gipsplaat gruis....... ZUCHT! :)

Sarge moet er blijkbaar om lachen :)

10 mei 2011

Ik heb even wat te knagen gekocht voor de hondjes. Het viel in de smaak!

Sarge heeft ook een botje hoor! Die staan op haar eigen pagina's (6 tot 7 jaar)

juni 2011

over 3 maanden ga ik een tattoo laten zetten naast die van Sarge op mijn been (zie Sarge 5 tot 6 jaar, naar beneden scrollen). Daarvoor moet natuurlijk een foto gemaakt worden, en deze gaat het worden!  Hier vind ik Vriend er wel mooi op staan voor een tattoo!

verder zijn deze maand Noa en Chance te logeren geweest. hiervoor en aparte pagina. Klik hieronder!

29 juli

wanneer houd die regen nou op? we worden er zo lui van.....

13 augustus

Door al het zwemmen en niet goed kunnen drogen van de halsband van Vriend (doordat hij te vaak zwemt) is deze gaan schimmelen. Bah! Meteen weggegooid die halsband! Bovendien was het een tweedehands van Sarge, en vond ik dat hij een nieuwe moest. Dus bij deze: Vriend heeft een mooie nieuwe halsband gekregen! Nu gaan we alleen nog met een goedkoop nylon dingetje om zijn nek naar het meer om te zwemmen, want deze halsband is daar te mooi voor.

mooi stel zo samen hé?