Naam: Sarge van de Weelsedijkhoeve

Nickname:"Sargie" "Sargie Bargie" "Optiumus Prime""vreetmonster""kwijlie""smeerpijp""snurkie""sneeuwschuiver" (het ligt eraan wat ik op dat moment aan het doen ben of wat voor geluid ik maak.)

Woonplaats:Heerhugowaard, Noord-Holland

Geboortedatum:23 juni 2004, te Moerdijk.

Schofthoogte: 68 cm

gewicht: 56 kilo

Kleur ogen:prachtig reebruin

Hobby's:slapen, wandelen in bos/strand/duin,slapen,eten,slapen,uit gaan,slapen,spelen,eten,slapen,op visite bij vrienden,slapen,eten...

Favoriete slaapplek:in mijn mand, of op de vloer voor de voorraadkast waar een warme verwarmingspijp onderdoor loopt.

Favoriete speeltje:piepbal, waterballonnen.

Favoriete geluid:het openen van een verpakking met gehakt, of het zachte "kggggt" geluid van een banaan die van de tros wordt gescheurd. Ik weet namelijk dat ik altijd een beetje/stukje krijg! Ook vind ik deze woorden leuk omdat ze altijd iets leuks/lekkers betekenen of bezoek aankondigen: Eddie, Wouter, Priscilla, oma, opa, Rose, Chance, Noa, Buurvrouw/man, oortje (varkensoor), koekje, eten, broodje (gedroogd broodje), poessie (Yeah!), konijntjes kijken (voor de hokken hangen in een tuincentrum) Het geluid van de auto van baasje die thuiskomt.

Favoriete vriend: Super Vriendin Eddie de Basset Hound! En inmiddels natuurlijk ook mijn kleine broertje Vriend!

Lievelingseten:gehakt, banaan, varkens oor, en alles eigenlijk wat eetbaar is. Maar die eerste drie zijn favoriet! Ow ja, de eerste mislukte pannenkoek.

Je gewone eten:Smolke maxi

Wat eet je absoluut niet graag: Wahhahahaa! Uhhhhhhhhh......

Huisdier vrienden:Mijn broertje Vriend natuurlijk en de cavia Flippie en blauwoog pool konijntje Zwartje. En soms zit ik ook wel te kijken naar de drie vissen Picasso, Goldeen en Ugly.

Waar kan je niet tegen:Als vrouwtje en baasje tegelijk gaan huilen als een wolf. Dan ga ik keihard meedoen! Maar ook als vrouwtje en baasje gaan stoeien! Dan weet ik niet wat ik moet doen om het te stoppen en hoop dan maar dat ik zo hard blaf dat de buren komen helpen!

Waar ben je bang voor: geritsel van plastic. Bijvoorbeeld als er een nieuwe vuilniszak "uitgeslagen" wordt. Maar ook van mijn reflectie in mijn eigen RVS voerbak, onweer.

slechte eigenschap: zo hard snurken dat de TV steeds harder moet! Bedelen kan ik ook soms te veel....

Goede eigenschap: Heel veel! De meest bijzondere: Ik draag boodschappentassen helemaal naar huis voor vrouwtje, en heb daar ongelofelijk veel bekijks mee. Ik ben heel erg lief voor kinderen. Ik ben erg waaks en blaf en grom naar vreemde mensen aan de deur, maar als vrouwtje zegt dat het "goed" is dan is het voor mij ook gewoon goed.

welke kunstjes kan ik?: poot, andere poot, high- five, zit, af, dood liggen, blaffen op commando, achteruit lopen, aan de voet.