(4 april tot 14 juni)

Getverderrie wat gaat het toch hard! ik ben alweer in "maanden" aan het denken..... Volgens iedereen om ons heen "zie" je Vriend echt groeien nu. natuurlijk zie ik dat ook, maar ja, een ander ziet hem niet elke dag en ik krijg echt heel veel opmerkingen. Vriend woog met 16 weken 16 kilo, en ik weet dat Sarge wel zwaarder was op die leeftijd. Hoeveel verschil precies weet ik niet, maar dat maakt me ook niet uit. Ik zie dat Vriend een veel bredere bouw heeft, en waarschijnlijk dus wel een typische brede reu gaat worden, waarbij het me niet zal verbazen als hij wat lager blijft dan Sarge. Maar ja, Sarge heeft bij mijn weten al de maximale schofthoogte die een REU mag hebben (68 cm) dus voor een teef is zij al veel te hoog. Hoe dan ook: Vriend is gezond, en dat is het belangrijkste!

 11 april zijn Patrick (mijn man) en zijn vader jarig, en wij zijn toen bij onze ouders/schoonouders op visite geweest. Sarge bleef thuis, en Vriend is meegegaan. Twee honden op een verjaardag is echt teveel, plus het feit dat mijn schoonouders in een appartement wonen, en dat word dan al snel krap. Sarge vind een middag in haar mand liggen toch wel heerlijk, dus die bleef dan thuis.

Wij hebben twee "Danny's"in de familie, namelijk de broer van mijn man Patrick, en de vriend van mijn Zusje Rose. (officieel heetten ze trouwens beide "Daniel" maar aangezien ze beide toch echt hun hele leven al aangeroepen worden met "Danny" kan ik het hier niet makkelijker maken door een van beide ineens "Daniel" te gaan noemen... ik zal ze dus aan blijven duiden met "Vriend van mijn zus" of "Broer van patrick") Hieronder zie je in elk geval Danny, Broer van Patrick, aan het stoeien met Vriend. Daarachter zie je nog net een koppie uitsteken van Thierry, 1 van zijn twee zoons.

Dat speelgoedje van Thierry ziet er natuurlijk ook wel erg aanlokkelijk uit...

Wesley, de andere zoon van Danny en Elsye (mama Elsye zit rechts), is er natuurlijk ook!

Nog even een gekke bek hoor! Speciaal voor de jarigen!

15 april

Vandaag was het weer erg mooi weer, en dan zijn we eigenlijk altijd om het huis te vinden in plaats van er in, dus als er dan ineens vrienden langskomen is dat erg gezellig! Happy is een lieve Labrador dame van even verderop, en die kwam dus even buurten! Gezelliiiiiiig!

zaterdag 17 april

Het was vandaag echt prachtig weer zeg. Ik ben met mijn doggies dus lekker wezen stappen naar "de Weel" in de volksmond ook wel "opdammer meertje" genoemd. Sarge was een beetje chagrijnig denk ik, want ze viel een paar keer uit naar een paar honden. Nu was het wel zo dat die honden dan wel wat te enthousiast aan kwamen denderen, en daar houd Sarge niet zo van, maar het was wel even wat meer dan anders. Dat was dan een klein puntje van irritatie, maar op de helft van de wandeling kwamen we niet heel veel honden tegen, en toen kon ikzelf ook volop genieten zonder Sarge in de gaten te houden.

Vriend is een echte waterrat! dat is nieuw voor mij aangezien Sarge absoluut niet van water houdt, dus dat is weer eens wat anders. Sarge en Vriend hebben echt heel eigen karakters, maar dus ook wel weer echte Bordeaux doggen. Heel leuk om te zien!

"Wat heb jij een mooie stippen!"

lekker baggeren door de drab.

Hier heb ik een stokje uit het water gehaald.

Hier wilde ik een foto maken van Vriend met deze grote hond, rent ie net weg!

Ook zaterdag 17 april:

Ons konijntje Zwartje en caviaatje Witje hebben deze winter in de patio achter gestaan omdat ze daar wat meer beschut staan. Maar nu heb ik het hok weer in de voortuin staan. Dit is veel gezelliger voor de diertjes omdat ze veel bezoek krijgen van de buurtkinderen als ze in de voortuin staan. De buurtkinderen vroegen ook weer naar ze, dus ze staan weer gezellig in de voortuin. Sarge en Vriend vinden konijntje Zwartje altijd heel interessant!

Mensen vinden mij als fanatiek webbeheerster altijd erg weinig op de foto staan, dus bij deze heb ik samen met mijn buurmeisje Carlijn even geposeerd voor jullie!!

26 april:

Het is prachtig weer vandaag, en natuurlijk genieten Sarge en Vriend daar volop van!

Sarge en Vriend doen natuurlijk ook aan Koninginnedag!

6 mei:

Vriend heeft bijna al zijn tandjes gewisseld, en dat grote gebit past blijkbar nog niet zo goed in zijn bekkie! hahahaha! ik heb overigens niet veel van zijn tanden terug gevonden. 1 kies en 1 hoektand. Maar dat is in elk geval iets!

8 mei:

Vandaag kwamen Allard, Marisol en hun dochtertje Luna op visite. Dit zijn vrienden van ons. Natuurlijk moest Luna even poseren!

Vriend krijgt een kusje:

20 Mei:

Voor het eerst een beetje knap weer, en dan lekker op een varkensoortje kauwen in de zon!:

24 mei:

Vandaag zijn we me dit mooie weer lekker wezen lopen met onze vrienden Wouter en Priscilla, en natuurlijk hun hondje Eddie.

Vriend doet een duikboot na!:

Hoe lief Vriend ook kijkt: Sarge gaat echt het water niet in.:

Vriends favo bezigheid: Zwemmen! Eddie's favo bezigheid: dooie vogels zoeken!

Na de wandeling zijn we naar Wouter en priscilla's huis gegaan en hebben we ge-BBQ-ed, en de hondjes waren moe. Lief naast elkaar onder de tafel maffen... Wat een plaatje toch....

Het is natuurlijk slecht, maar Sarge heeft een stokbroodje gekregen van de tafel. Resultaat hieronder:

28 mei: Ik kan hier uren naar kijken. die twee zij zo lief met elkaar

12 juni:

aan de vooravond van het WK 2010 heb ik even wat fotootjes gemaakt!:

Tot ziens! Kom snel weer kijken voor updates!