pagina 2

11 februari:

Vandaag betrapte ik Vriend al slapend met zijn tong uit zijn mond. Daarbij maakte hij een zuigreflex, en dat zag er natuurlijk weer heerlijk koddig uit!

Hier zat Vriend Sarge uit te dagen met succes. Dit was de eerste serieuze poging tot spelen, maar Vriend blijft Sarge toch een beetje eng vinden.

Vandaag werd Chance 4 jaar, en zijn we op visite geweest. Zoals verwacht hadden Noa en Vriend weer de grootste lol, en was Sarge meer ge´nteresseerd in de verjaardagstaart (speciaal voor honden hoor!)

Allebei "lachen" van de dolle pret!

   

     

Chance en Noa hebben een speelbuis die ze helemaal geweldig vinden. Noa doet even voor hoe het moet aan Vriend. Vriend zelf heeft het niet verder gedaan dan twee pootjes in de buis, ondanks aanmoediging van Rose en mij! Hahaha! Ach alles is zo nieuw, en je moet zo een ukkie natuurlijk niet pushen, dus we hebben de pret maar overgelaten aan die witte wervelwinden van mijn zusje! Hahaha!

De honden-verjaardagstaart met 4 kaarsjes!

12 februari:

Vanmorgen zijn we een rondje dierenwinkels geweest om eens wat leuke speeltjes erbij te halen. Nou is gelukt hoor! We zijn nu met drie honden in huis! De nieuwste aanwinst is overigens al Vriends's beste vriend.

Vanavond op visite geweest bij Wouter en Priscilla, en beste vriendin van Sarge: EDDIE! Na vanavond is Eddie duidelijk ook een grote vriendin van Vriend. Dus Noa, het hondje van mijn zusje heeft concurrentie...

 

 

 

13 februari:

Voor het eerst lagen Sarge en Vriend in 1 mand! Die van Sarge.... Wat een heerlijk gezicht zo he? Sarge met haar slaperige kop....

We kregen ook visite van de overburen. Jessica en Danny, en hun twee zoons Roy en Lars. Dat was ook weer erg gezellig!

Voor de tweede keer vandaag in 1 mand! Die van Vriend.... Hahahahhhaah!