14 juni werd Vriend alweer een half jaar!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen foto's heb gemaakt tussen 14 en 25 juni. Maar na 25 juni des te meer! We zijn heerlijk twee weken op vakantie geweest naar Texel, en daar hebben Sarge en Vriend zich heerlijk vermaakt. Ook omdat grote vriendin Eddie ook mee was, en nieuwe vriendin Juwel was er ook. Klik hier voor het verslag van onze vakantie op het mooie eiland Texel:

23 juni

heerlijk in de tuin maffen op en warme zomerdag.

4 augustus 2010

Hoezo lekker maffen?

 

31 augustus 2010

Vriendje heeft geleerd dat hij TWEE tennisballen tegelijk in zijn bek kan houden! Knap he?

1 september 2010

Vriend vind het blijkbaar heerlijk om Sarge haar oren lekker uit te kluiven. En Sarge? Die geniet daar intens van!

close-up van Vriend.

10 september 2010

Ik ben deze week begonnen bij een nieuwe werkgever. Nu heb ik een parttime baan gevonden natuurlijk omdat ik de honden niet 40 uur per week alleen wil hebben zitten. Alleen hebben Sarge het toch een week heel erg moeten afzien omdat er een stageweek aan vooraf ging. Deze stage liep ik in Utrecht, en dat kwam er op neer dat door deze reistijd en een week fulltime werken ze helaas wel 65 uur alleen hebben gezeten. Dat is natuurlijk helemaal absurd, maar  ja, uiteraard moeten Sarge en Vriend ook eten in de bak, dus het was helaas toch noodgedwongen een week eventjes afzien. En je kon er op wachten: Dat pikte het Vriendje niet! Ach ik kan het hem dus ook niet kwalijk nemen. maar hier dus het resultaat:

de logitech van 150 euries! Maar gelukkig heeft hij geen accu opgevreten. (wel op gekauwd) en alle sigaretten waren ook present. (ik wist hoeveel er uit het pakje waren en heb de gebroken peuken bij elkaar kunnen zoeken)

26 september 2010

Vriend en Sarge hebben allebei een kauwbot gehad van dat geperste huid. Vriend kreeg het voor elkaar om die helemaal open te vouwen. En hij was er erg mee aan het 'prooischudden.' Hij heeft er veel lol mee gehad!

3 oktober 2010

lekker wezen lopen met Eddie en Priscilla. Natuurlijk dikke pret!

let even op duikbootje Eddie :)

Zucht! Net als ze alle drie mooi bij elkaar staan draaien ze weet in eenheid hun koppies weg. Niets zo moeilijk als dieren fotograveren!

sprintje trekken

SPLASH!

17 oktober 2010

lekker naar het strand met, hoe kan het ook anders, Eddie!

fotootje van Sarge tegen de zon in.

EEEJ! een ZEEHOND!

Rennende doggies. Altijd leuk!

25 oktober 2010

Ik heb geloof ik al eens verteld dat als er hier in de woonkamer een lege kartonnen doos staat deze niet heel blijft? En dan nu zelfs geholpen door Chance en Noa die op visite waren!